Les auto's & motoren 

 

Auto's

We rijden met een Audi A3 schakel, Audi A1 schakel en sinds kort een Volkswagen Tiguan Automaat. 

Tevens hebben wij een Volkswagen Beetle cabriolet welke is inzetbaar als leswagen, mocht er een andere auto onverhoopt bij de garage staan, of gewoon omdat je het een keer leuk vind.
Aanhanger

De Volkswagen Tiguan wordt gebruikt voor de opleiding E achter B. De aanhanger die we voor deze opleiding gebruiken is een dubbel assige aanhanger met een leeg gewicht van 800 kg (1200 kg laadvermogen) dat een totaalgewicht van 2000 kg nag hebben. De combinatie weegt 3250 kg. De aanhanger heeft een lengte van 6,11 meter.
Motor

Er wordt gereden met Suzuki SV650, we hebben pas onze nieuwe motor voor A en A2 in gebruik genomen.  Deze lichtgewicht motor is dus voor de leerlingen erg makkelijk te besturen, en dus bijzonder geschikt als lesmotor. De motorrijlessen worden gegeven met een volgmotor. Het examen wordt gereden op twee verschillende type motoren. Een "lichte" en een "zware" examenmotor. 


Onder een lichte examenmotor wordt verstaan: een motor met een vermogen van 11 kW. Onder een  midden examen motor wordt verstaan een motor met een vermogen van  35 kW. Onder een zware examenmotor wordt verstaan: een motor met een vermogen van meer dan 35 kW.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info